Check & Save & Download Instagram user photos and videos.List Most Popular Hashtags and Users. Recent Popular medias and share them Imggra
  1. Homepage
  2. @sallyisna
sallysalina (@sallyisna) Instagram Profile Photo sallyisna
Fullname

sallysalina

Bio ❤TRUSTED ONLINE SELLER❤ FAST RESPONSE 0162903681 ID AGENT A0015 AGENT & DROPSHIP WANTED

Profile Url

Suggested users for Instagram Profile "sallysalina (@sallyisna)"
Ali Zafar (@ali_zafar) Instagram Profile Photo ali_zafar

Ali Zafar

canetuckeecarry@gmail.com (@canetuckeecarry) Instagram Profile Photo canetuckeecarry

canetuckeecarry@gmail.com

Bruna Unzueta (@boounzueta) Instagram Profile Photo boounzueta

Bruna Unzueta

Joselyn Cano (@joselyncano) Instagram Profile Photo joselyncano

Joselyn Cano

sallysalina (@sallyisna) Instagram photos and videos

List of Instagram medias taken by sallysalina (@sallyisna)

Advertisement

image by sallysalina (@sallyisna) with caption : "[ PAKAI MEKAP KUSAM?? TAK PAKAI MEKAP PN KUSAM? ]]
.
Kalau korang nak tau STARGLOW SCRUB ni berkuasa LASER!!.. yang me "" - 1722282972987511520
Report Download 0 0

[ PAKAI MEKAP KUSAM?? TAK PAKAI MEKAP PN KUSAM? ]] . Kalau korang nak tau STARGLOW SCRUB ni berkuasa LASER!!.. yang me "laser" sel-sel kulit mati kat muka korang tu.. sel kulit mati tu lah buat muke u ols KUSAM!! . Jom tengok ape yg buatkan STARGLOW SCRUB ni best👇 . ✔️ dari buah oren yg kaya dengan VIT C.. Vit C membantu memudarkan parut2 tauu.. ✔️Tidak memedihkan sebab tekstur starglow scrub ni lembut saja. ✔️Mengandungi Kolagen ✔️Lepas sental-sental buang kulit mati, muka nampak cerah, bersih, licin dan berseri.. Nampak flawless gitu ✔️whitehead / Blackhead hilang lepas pakai Starglow scrub ni.. ✔️Pudarkan jerawat dan jeragat ✔Menghilangkan sunburn/kusam . ✅Harga pula mampu milik ✅1 tube tahan sehingga 4-5bln (ikot pada pemakaian masing2). . 🌿 Produk Natural . Banyak lagi tau kalau nak di listkan BEST nye pakai STARGLOW SCRUB ni.. . Korang-korang yang belum try tu meh la.. Free gift lg utk uols tau klik je link 👇👇👇 ☎ www.wasap.my/60162903681/scrub ☎ www.wasap.my/60162903681/scrub ☎ www.wasap.my/60162903681/scrub .

Advertisement

image by sallysalina (@sallyisna) with caption : "PENGGUNA YG BIJAK MEMILIH SKINCARE YG DPT MERAWAT SPJG HARI. .
.
Charms adalah rangkaian Make up skincare yg berfungsi s" - 1720181863342796065
Report Download 0 2

PENGGUNA YG BIJAK MEMILIH SKINCARE YG DPT MERAWAT SPJG HARI. . . Charms adalah rangkaian Make up skincare yg berfungsi sbg make up dimana komposisinya adalah 80% make up dan 20% perawatan boleh Mix product bermaksud boleh dipkai dgn mana2 product sekalipun..isu xbersesuaian tdk akan timbul disini memndang kuasa pemilihan produk adalah di atas kehendak dan keputusan bijak masing2 Kulit kt mempunyai tekstur yg berbeza..buka hanya 1 jenama /brand yg sesuai di wajah..semuanya mengikut jenis/tekstur kulit kt yg tersendiri.. ada yg sesuai dgn pencuci muka safi, foundation charms, bedak Mac, serum SKII, loose powder Chanel,krim malam Nour Ain,lipstick Nyx..semuanya mix..isunya di sini.kt sendiri sbg pengguna faham ttg kulit masing2 dan kita sendiri akan pilih yg plg serasi dgn kulit kt. Meh dptkan konsultasi dgn kami.. kami sediakan set2 jimat utk sis😊Tekan kat link👇 AGEN DAN DROPSHIP DI ALU-ALUKAN DI SELURUH MALAYSIA. 📲+60162903681

Advertisement

Report Download 0 2

FOUNDATION PERTAMA yg menggabungkan MINYAK KELAPA DARA, MINYAK ZAITUN, COLLAGEN dan APPLE STEMCELL.. . Di antara fungsi2 Charms Foundation: ✔Foundation yg menutup cela2 di wajah agar kelihatan flawless ✔Membantu memudar cela ✔Membantu memudar jeragat ✔Membantu Mencerahkan kulit ✔Membantu Menegangkan kulit ✔Membantu menganjalkan kulit ✔Anti Jerawat/ Anti Peluh/Anti Bakteria ✔Foundation ini sgt ringan,sesuai outdoor/indoor, tidak berminyak. ✔️Mesra Solat 😍 . Sng je sis nak dptkannya.. Terus click sini 👇 . ☎️ www.wasap.my/60162903681 ☎️ www.wasap.my/60162903681 ☎️ www.wasap.my/60162903681 .

Report Download 0 7

>Hanya sekali sapuan menjadikan kulit kita GLOWING & BERSERI sampai ke malam. Bukan cantik 1 jam sahaja! -->>Lepas cuci muka, khasiat foundation Charms tadi sudah meresap ke dalam kulit kita

image by sallysalina (@sallyisna) with caption : "Cuba baca apa kakak ni tulis, sangat² KONSISTEN nak rawat jerawat dia.
.
Mula² pakai NIGHT SPA TREATMENT CREAM... lepas " - 1719453902289393807
Report Download 0 6

Cuba baca apa kakak ni tulis, sangat² KONSISTEN nak rawat jerawat dia. . Mula² pakai NIGHT SPA TREATMENT CREAM... lepas sebulan, baru guna foundation charms. . Bila jerawat dah kering, kakak ni guna STARGLOW SCRUB.. And then memalam sapu NSTC 2 kali seminggu.. Lepas tu siang guna Hydra Fresh Cream.. Malam sapu Kaisya Serum. . Step by step.. Sampailah menjadii.. Jerawat & parut say gudbaii.. And welcome FLAWLESS SKIN ! . nak dapatkan full set Charms? Pat pat meh wasap atau klik je sini 👇🏻😻 . 📲www.wasap.my/60162903681 📲www.wasap.my/60162903681 .

image by sallysalina (@sallyisna) with caption : "KAISYA SERUM CHARMS diformulakan dengan 4 bahan utama yg menjadikan serum ini lengkap untuk perawatan kulit wajah kita.
" - 1719366770791243534
Report Download 0 3

KAISYA SERUM CHARMS diformulakan dengan 4 bahan utama yg menjadikan serum ini lengkap untuk perawatan kulit wajah kita. BAHAN UTAMA ✔Aloevera ✔Witch Hazel ✔Apple ✔Collagen KEBAIKAN KAISYA SERUM ✔Membantu menghaluskan kulit ✔Membantu menegangkan kulit ✔Mengimbangi kelembapan kulit ✔Cepat menyerap dikulit serta melembutkannya ✔Mampu memudarkan pigmentasi/jeragat ✔Menolong mengecilkan pori2 di muka ✔Mampu mengecutkan jerawat ✔Tekstur pekat tahan lama TIPS MENGGUNAKAN KAISYA SERUM ✔ Hanya sekali pump untuk keseluruhan wajah dan leher. ✔ Boleh dipakai sebelum foundation yang menjadikan kulit tampak bercahaya serta foundation yang sangat flawless pada wajah. ✔ Boleh dipakai sebelum tidur sebagai perawatan wajah. TUNGGU APA LAGI,JOM DAPATKAN SEKARANG ! ! ! 📲 www.wasap.my/60162903681 📲 www.wasap.my/60162903681 📲 www.wasap.my/60162903681