Check & Save & Download Instagram user photos and videos.List Most Popular Hashtags and Users. Recent Popular medias and share them Imggra
  1. Homepage โ€บ
  2. @aien_charms_shaklee
NurulAinNajwa (@aien_charms_shaklee) Instagram Profile Photo aien_charms_shaklee
Fullname

NurulAinNajwa

Bio ๐Ÿ’– Shaklee ใ€‹ID: 1073748 ๐Ÿ’– Charms & Starglow Scrub ใ€‹ID: A0015 ๐Ÿš— kapar, meru, klang, ipoh Page: CharmsStarglow_Aien

Website http://www.wasap.my/60173466393/charms

Profile Url

Suggested users for Instagram Profile "NurulAinNajwa (@aien_charms_shaklee)"
Adam Moran (@adammoran) Instagram Profile Photo adammoran

Adam Moran

Victoria Justice (@victoriajustice) Instagram Profile Photo victoriajustice

Victoria Justice

Prison Break (@prisonbreak) Instagram Profile Photo prisonbreak

Prison Break

Go To @sarahellen (@sarah3llen) Instagram Profile Photo sarah3llen

Go To @sarahellen

H o l l y   R i l i n g e r (@hollyrilinger) Instagram Profile Photo hollyrilinger

H o l l y R i l i n g e r

NurulAinNajwa (@aien_charms_shaklee) Instagram photos and videos

List of Instagram medias taken by NurulAinNajwa (@aien_charms_shaklee)

Advertisement

Report Download 0 1

ุงูŽู„ุณูŽู‘ู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ู TIPS HARI INI๐Ÿ’• *7 PUNCA JERAWAT TUMBUH* ๐Ÿ˜ซ . . JERAWAT lagi ??? JERAWAT mmg suka hinggap kat muka kita aje kan ๐Ÿ˜ฅ . Ada banyak sbb nya kenapa JERAWAT suka hinggap di muka kita. Antaranya: . ๐ŸŒน STRESS - STRESS adalah antara satu *FAKTOR* penyebab jerawat di muka kita! Tahap stress yg tinggi boleh beri kesan kat muka dan beri penyebab *RADANG JERAWAT* yg teruk! . ๐ŸŒน HORMON - Masa usia remaja atau akil baligh, perubahan fizikal iaitu *KELENJAR SEBACEOUS* boleh, menyebabkan jerawat pada wajah. Thatโ€™s why, bila kelenjar mengembang ia akan keluarkan sebum atau dikenali sebagai minyak kulit dan mengaktifkan lagi minyak kat muka dgn pengaruh dari hormon androgen . ๐ŸŒน KEBERSIHAN KULIT - Kebersihan muka yg tak dijaga dgn baik juga boleh menyebabkan JERAWAT tumbuh kerana pencemaran seperti asap debu dan kotoran persekitaran melekat pada kulit wajah kita serta boleh menyekat pori2 dan lama kelamaan akan menjadi jerawat! . ๐ŸŒน GAYA HIDUP SIHAT - Amalan gaya hidup yg tak seimbang juga menjadi salah satu punca. Kurang minum air putih, selalu makan makanan yg tak sihat. . ๐ŸŒน PEMAKANAN - JERAWAT muka juga boleh disebabkan oleh cara pengambilan makanan yg berlemak / makanan yg kurang sihat. . ๐ŸŒน MAKE UP BERLEBIHAN - Untuk sebahagian besar wanita, make up sudah menjadi satu keperluan untuk digunakan setiap hari. Penggunaan make up mmg tiada masalah, tapi yg masalahnya jika digunakan secara berlebihan, kemudian setelah digunakan tidak dibersihkan dgn baik! Ini akan menyebabkan pori2 tersumbat dgn bekas make up yg tertinggal di KULIT MUKA! . ๐ŸŒน JENIS KULIT - JENIS KULIT YG BERMINYAK juga akan memberi kesan sampingan pada kulit!! .

Advertisement

Report Download 0 5

Muke berminyak gila macam bole buat goreng ikan? ๐Ÿ˜ฒ Suami pandang pun tak sudi? ๐Ÿ˜ข Lebih sakit hati bile si suami syok tgk org kulit flawless kat luar sane. Mmg sakit hati kan? Ade cara yg betul dan selamat nak hilang kan minyak tu. Like page CharmsStarglow_Aien dan check it out ๐Ÿ˜˜

Advertisement

Report Download 0 4

[ FUNGSI KAISYA SERUM ] . Uolls pernah nampak telur rebus baru dikupas tak? Itulah hasilnya lps pakai KAISYA SERUM ni.. Pakai2 terus KULIT LICIN serta merta.. . KAISYA SERUM diperkaya dgn khasiat LIDAH BUAYA dan VIT C serta VIT E yg sgt baik utk kulit org ASIA mcm kita2.. . Apa fungsi KAISYA SERUM NI? . โœ”Kulit tampak lbh BERCAHAYA slps memakainya dan memakai Charms Foundation. โœ”Membantu MEMUDAR parut & cela hitam atau merah โœ”Membantu MENGAWAL MINYAK LEBIHAN yg akan menyebabkan jerawat โœ”Membantu menjadikan FOUNDATION Glow sampai ke malam โœ”Membantu MENGECILKAN PORI2 yg akan memburukkan hasil make up. โœ”Menjadikan Make up tahan lebih lama โœ”Membantu MEMUDARKAN JERAGAT secara perlahan2 . Mai pm Kak Ien untuk selit order ๐Ÿ˜‰ Stok fresh2 lagii ni!! Klik je sini ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60173466393 ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60173466393 ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60173466393 . AGENT & DROPSHIP DIALU-ALUKAN DI SELURUH NEGERI .

Report Download 0 3

[CHARMS FOUNDATION AJAIB] . BEDAK ASAS PERTAMA DI MALAYSIA YG BOLEH MENGECUTKAN JERAWAT๐Ÿ˜ . . Bahan2 dalam Charms Foundation seperti minyak kelapa dara, apple stemcell & collagen dpt membantu mengecutkan jerawat serta memudarkan parut. Baca sikit kelebihan Charms Foundation๐Ÿ‘‡ . . ๐Ÿ’‹Menyerlahkan lagi kulit wajah (kesan yang lebih flawless dan cerah - tidak berminyak). ๐Ÿ’‹Mencerahkan kulit dari masalah kekusaman, tona tidak sekata dan masalah kulit yang lain. ๐Ÿ’‹Memberikan PERLINDUNGAN dari sinaran UV iaitu punca utama masalah jeragat ๐Ÿ’‹Menambahkan kolagen yang dapat membantu MENEGANGKAN kulit wajah. ๐Ÿ’‹Memperbaiki tisu-tisu yang rosak di bahagian yang disapukan. ๐Ÿ’‹ANTI JERAWAT ๐Ÿ’‹Tidak basah atau berminyak. . Mai pm Kak Ien untuk selit order ๐Ÿ˜‰ Stok fresh2 lagii ni!! Klik je sini ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60173466393 ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60173466393 ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60173466393 . AGENT & DROPSHIP DIALU-ALUKAN DI SELURUH NEGERI .

Report Download 0 5

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT TENGAHARI SEMUA ๐Ÿค—๐Ÿค— . Sambil2 nak cari tempat makan tu, jom kita baca sikit kelebihan tentang KAISYA SERUM ni . ๐Ÿ˜ . Best ualls KAISYA SERUM CHARMS. CEPAT SERAP, TAK MELEKIT dan paling best membantu MEMUDARKAN PARUT JERAWAT . Kebanyakan org perempuan ni pakai serum sebelum pakai makeup sbb nak nampak glow je, merawat tak sgt. Tapi ALHAMDULILLAH dengan KAISYA SERUM sekali merawat kulit kita ๐Ÿ˜ yg paling PENTING NO MERCURY, NO CHEMICAL, NO HYDROQUINONE, DAN DI BAWAH KELULUSAN KKM ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . Nak cuba ?? Nak lagi info ?? Klik link wasap kat bawah ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60173466393 ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60173466393 ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60173466393 . AGENT & DROPSHIP DIALU-ALUKAN DI SELURUH NEGERI .

Report Download 0 7

*TIPS MENGHILANGKAN SUNBURN (SELARAN MATAHARI)* . Hai akak2 comel dan abg2 hensem, musim2 panas skrg mesti ramai terkena masalah Selaran Matahari /sunburn kn?? Haa mai kak Ien nk share tips rawat yang mudah๐Ÿค— . 1) *YOGURT* Yogurt yang tidak bercampur apa-apa perisa (Plain Yoghurt) membantu melembapkan kulit yang terkena sunburn. . 2) *CUKA* Tuangkan cuka putih atau cuka epal ke atas kertas tisu dan lekatkan pada bahagian kulit yang terkena sunburn. Ianya menghilangkan rasa perit. . 3) *TEH HITAM@ TEH HIJAU*. Teh hitam atau teh hijau mengandungi tannins dan komponen lainnya yang yang dapat mengurangkan bengkak pada kulit atau rasa pedih akibat sunburn. . 4) *TIMUN @ KENTANG*. Potongan timun atau kentang dapat menyejukkan kulit dan meredakan rasa sakit, rasa perit, rasa gatal-gatal dan bengkak. . 5) *BAKING SODA* Campurkan baking soda dengan cuka, lalu sapukan pada kulit yang terkena sunburn sebelum tidur dan biarkan semalaman. . 6) *OATMEAL* Jika bahagian kulit yang terkena sunburn luas, kisar satu mangkuk oatmeal, tuangkan dalam baldi dan gunakannya untuk mandi. . 7) *CHARMS FOUNDATION* kerana ianya dapat membantu melindungi kulit daripada sinaran UV merbahaya dan juga radikal bebas. . Moga bermanfaat perkongsian kak Ien harini ye, dan selamat mencuba ๐Ÿ˜๐Ÿค—. . ๐Ÿ“ž www.wasap.my/60173466393 ๐Ÿ“ž www.wasap.my/60173466393 ๐Ÿ“ž www.wasap.my/60173466393 .