Imggra
  1. Homepage
  2. lipstickaddict

#lipstickaddict hashtag

Posts attached with hashtag: #lipstickaddict

Advertisement



Advertisement


WAWA PREMIUM RAYA KIT l LASHES (@liyanasyaa) Instagram Profile Photo
liyanasyaa

WAWA PREMIUM RAYA KIT l LASHES

hi semua😊 syaa rasaa macam lama sgt dah tak bersiaran nii 😅 . awak yang nk cantiks lagi dengan syaa masih ada lagi 17box lagi awak. . cepat ws yaa sementara stock masih ada. Kalau habis tak ada lagi dah taw dpt box yg cantiks siap cermin nii 🌸 . RM59 1box TAPII BELI 2 box RM108. ha jimat kan? . . POSTAGE : RM9 sm l RM13 ss . Jadinyaa cepat-cepat ws syaa 019-3031229 @ kalau malas. click je link ws syaa kat bio 💖 . # #lipstickaddict

Advertisement



Advertisement



Ini loh Keunggulan lip matte Shannen 💄Awet tahan lama 💄Ringan 💄Matte tapi tdk bikin bibir kering 💄Melembabkan 💄formula transferproof 💄3 in 1 (lipstik, eye shadow & blush on) 💄Perlindungan sinar UV 💄BPOM 💄Halal MUI 💄No Parabean (tidak mengandung pengawet berbahaya) 💄Cruelty free (tidak ada kandungan hewani) 💄ada PAO (Period after opening), Dan yg paling penting Lipen shannen ini justru menutrisi bibir mu, pemakaian terus menerus akan membuat warna asli bibir menjadi merah alami 😍 Hayuukkk beralih ke lipstick Shannen Say 😍😍😍💄💄💄 Info Produk dan Order WA +6281934144679 #lipstickaddict

Advertisement



Advertisement



Advertisement



Advertisement


English Turkish