Imggra
  1. Homepage
  2. kerepekpopia


#kerepekpopia hashtag

Posts attached with hashtag: #kerepekpopia

Jom cuba Snek Viral Snek kulit popia yg disaluti dgn pelbagai perisa yg sedap & unik Lain dr yg lain - kulit popia yg nipis dan rangup Blh dimkn begitu saja..nak mkn dgn nasi or roti pon blh ✔MILKY MATCHA @ SNEK MATCHA ✔SAVOURY CHICKEN FLOSS @ SNEK SERUNDING AYAM ✔CHEESE PRIMO @ SNEK KEJU PREMIUM ✔SNEK GOLDEN SALTED EGG @ SNEK POPIA TELUR MASIN ✔SNEK CHOCOLATE @ SNEK POPIA COKLAT http://bit.ly/2VKO86R RM 10 / balang #kerepekpopia

Korang perasan tak semakin hari kita semakin tua dan susah nak dapat duit raya. Tak ni ada duit raya untuk korang yang korang boleh dapat dengan mudah tau!!!. NZ Crunchies ada “open” peraduan “Gempak Raya NZ Crunchies” & korang boleh menang sehingga RM1000 weh. Ada 2 kategori yang korang boleh “join” serentak dan setiap kategori menawarkan RM500 duit raya!!! Nak menang ikot la syarat-syarat dibawah ni: ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ Kategori 1: (Post gambar kreatif di sosial media) ▶️Ambil gambar yang paling kreatif bersama keluarga/rakan-rakan sambil memegang NZ Crunchies. ▶️Post di facebook akaun anda. ▶️Jangan lupa : • (Pemenang dipilih berdasarkan like dan share yang paling banyak) kategori 2: (Ambil video kreatif bersama keluarga/rakan-rakan) ▶️Ambil video bersama-sama keluarga/rakan-rakan sambil memegang NZ Crunchies. ▶️Kandungan video perlu menyebut 'Gempak Raya NZCrunchies' dan berdurasi bawah 1 minit. ▶️Post di facebook akaun anda sekiranya ada atau korang boleh terus hantar hantar gambar menerusi whatsapp 📞 Fakhrullah: 014-2514810 @ https://GempakRayaNZ.wasap.my (Pemenang dipilih berdasarkan video yang paling ramai orang dan yang paling kreatif) #kerepekpopia

KUDAPAN SETIAP HARI ANDA (@gullalycious.homemade) Instagram Profile Photo
gullalycious.homemade

KUDAPAN SETIAP HARI ANDA

. Tenqiusomuch dear customer 🌹 . COD AREA (cas cod dikenakan) 👉 Serdang 👉 Bukit Jalil 👉 Balakong 👉 Bangi 👉 Seri kembangan 👉 Cheras 👉 Kajang 👉 Puchong Kinrara 👉 Putrajaya 👉 Sungai Besi 👉 Bandar Tasik Selatan (Dan kawasan berdekatan) . #kerepekpopia

KUDAPAN SETIAP HARI ANDA (@gullalycious.homemade) Instagram Profile Photo
gullalycious.homemade

KUDAPAN SETIAP HARI ANDA

. Our BEST SELLER flavour Nacho Cheese . COD AREA (cas cod dikenakan) 👉 Serdang 👉 Bukit Jalil 👉 Balakong 👉 Bangi 👉 Seri kembangan 👉 Cheras 👉 Kajang 👉 Puchong Kinrara 👉 Putrajaya 👉 Sungai Besi 👉 Bandar Tasik Selatan (Dan kawasan berdekatan) . #kerepekpopia

Kerepek Popia Viral ❗️❗️❗️ 🇲🇾 (@ohsem_krunch) Instagram Profile Photo
ohsem_krunch

Kerepek Popia Viral ❗️❗️❗️ 🇲🇾

Kuantan

Alhamdulillah... Semalam COD sebalang spicy cheese medium kat area Sg Isap then COD dua balang medium & small perisa coklat kat KPM Indera Mahkota. Tq semuaaaa... ❤ http://ohsemkrunch.wasap.my #kerepekpopia

Mudah sangat nak menang…tak kan tak nak try??? . NZ Crunchies masih mencari pemenang untuk Peraduan Gempak Raya NZ Crunchies. Tak cuba... rugi ya amat weh!!!... . 2 kategori untuk disertai dan korang semua masih berpeluang untuk memenangi RM1000 dengan mengikut syarat-syarat dibawah: . Pertama: (Post gambar kreatif di sosial media) 📍Snap gambar kreatif bersama keluarga/rakan-rakan sambil pegang NZ Crunchies. 📍Post di akaun facebook korang. 📍: (Pemenang dipilih berdasarkan like dan share yang paling banyak) . Kedua: (Record video kreatif bersama keluarga/rakan-rakan) 📍Record video dengan keluarga/rakan-rakan sambil memegang NZ Crunchies. 📍Sebut 'Gempak Raya NZCrunchies' beramai-ramai dan video mesti berdurasi bawah 1 minit. 📍Post di akaun facebook korang sekiranya ada atau boleh terus hantar hantar gambar menerusi whatsapp 📞 Fakhrullah: 014-2514810 @ https://GempakRayaNZ.wasap.my (Pemenang dipilih berdasarkan video yang paling ramai orang dan yang paling kreatif) . #kerepekpopia

POPIA'S REVOLUTION (@the_popp_sisters) Instagram Profile Photo
the_popp_sisters

POPIA'S REVOLUTION

Seremban (City)

ih raya dah habis? Tak tau nak hidang apa kat tetamu? Makanan berat dah jemu? . . Jom hidang kerepek popia cheese dari @the_popp_sisters ni gaiss 😍 . . Confirm korang punya rumah yang akan paling diingati 💋 . . Alhamdulillah 💐 Yang nak merasa boleh tekan link kat bio atau link yang kat bawah ni hokayy 😘 https://wa.me/60176252793 AGENT DIPERLUKAN SELURUH MALAYSIA 🔥 popia

POPIA CHEESE By KinaMail (@cheezycrunchchips) Instagram Profile Photo
cheezycrunchchips

POPIA CHEESE By KinaMail

Assalamualaikum dan selamat tengahari semua😊😊😊😊 . . Tengah join open house raya ka tu??😍😍😍 . . Kak kina minx maaf lama tak update, sebulan pose tu mmg focus na settlekan order2 adek2 semua😊😊😊 . . Terima kasih banyak yang order😍😍😍 . . #kerepekpopia

English Turkish