Online Instagram Content ViewerImgGra
  1. Homepage
  2. jeans

#jeans hashtag

Posts attached with hashtag: #jeans

100% Original Bandung (@ddpuspa_konveksi) Instagram Profile Photoddpuspa_konveksi

100% Original Bandung

ReportShareDownload00

TOP LINE. Harga: 67k Bahan: rajut Ukuran: all size fit L Warna ready : .merah .navy .pink baby .coral .abu tua .abu muda .ungu .mustard .putih .hijau botol .hitam #jeans

Katalog Fashion 8 (@katalogfashion8) Instagram Profile Photokatalogfashion8

Katalog Fashion 8

ReportShareDownload00

CELANA JEANS WISKER /CELANA JEANS COWOK / CELANA JEANS PRIA / REALPICTASLI 100% __________________________________ ◽Bahan : BABY CANVAS PREMIUM ◽Ukuran : L, XL, XXL ◽Harga : 115.000,-/pcs ◽reseller : 105.000,-/pcs ◽Kode : UNDERLINE __________________________________ ▶Cara order?  1. kirim gambar produk 2. Mohon isi data sesuai FORMAT Nama : No hp : Alamat : Rt / rw : Kec : Kab : Nama pengirim : (khusus dropship) No hp : 3.kirim ke kontak admin👇 FAST RESPON . 📲 WA 08 212 85 7777 8 ___________________________________ Info TOKO ONLINE KAMI . ◽Diskon 5000/pcs,minimal 3 pcs (bebas campur model apa saja, celana,jaket,koko,kemeja dll ) . ◽📷 REAL PICTURE 100 % . ◽Khusus untuk warna 95 - 100 % (Efek cahaya foto) ada beberapa saja. Kebanyakan sesuai gambar . ◽Jika barang tidak sampai tujuan, uang di kembalikan 100%✅ . ◽Tidak menerima COD . ◽Jam kerja senin - sabtu (08.00-17.00)✅ . ◽Reseller & Dropship (bebas tanpa syarat & tanpa tambahan biaya)✅ . ◽Untuk info rek 🏧BNI,🏧BCA✅ . ◽Welcome reseller & dropship (tanpa syarat dan tambahan biaya apapun,langsung jualin saja) . #jeans

Baju Raya 2019 (@koleksi_aina) Instagram Profile Photokoleksi_aina

Baju Raya 2019

ReportShareDownload01

PRE RAMADAN !! 🥳 PRE RAMADAN SALE!! 🥳 PRE RAMADAN SALE!! 🥳 . SEMPENA PRE . Az nak bagi sister semua harga SPECIAL BESTKAN!! 😍🥰 . SIMPLE & ELEGANT!. Ya. dijamin berkualiti, riau Kurung ini walaupun nampak ringkas, tapi ada daya tarikannya yang tersendiri! ia membuatkan si pemakai kelihatan sweet dan ceria! Terdapat 4 pilihan WARNA YANG MEMUKAU sesuai untuk anda gayakan di apa jua majlis, di office malah ke kuliah! . Menggunakan material SUTERA VIETNAM yang super selesa sehinggakan begitu ramai yang menggemari riau Kurung ini. Memang wajib dapatkan sehelai tanpa ragu-ragu giteww🥰🥰 . 🌸 & EXCLUSIVE 🌸 - Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy JE😍.. . 🌸 SIZE 🌸 - Jangan risau kami ada 4 jenis saiz sekecil 'xs' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti AZ tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolss ye.. . 🌸 SPECIAL CUTTING 🌸 Kali ni Cutting Kurung AMEESYA VOL2 sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss.. . Az nak bg special offer kepada 89 pembeli terawal. Dengan harga yg sangat sangat tak masuk akal. Nak tengok je atau nak jimat berganda? . Ish! Kalau uolss tak beli, Az comfirm lah iolss tak dpt tidur malam terbayang kan Kurung AMEESYA exclusive ni.. . RM108SM/RM113SS . Order: whatsapp www.wasap.my/60125840528 #jeans